Vállalhatatlannak minősítette a saját gyártási minőségét a Royal Enfield

2018.01.23. 11:26 Módosítva: 2018.01.23. 11:27

Az Royal Enfieldnél jelenleg a minőségjavítás a legfőbb feladat, Simon Warburton, a fejlesztési vezető elmondta, hogy a Himalayan forgalmazását emiatt ideiglenesen le is állították Indiában, és csak a gondok megoldása után indítják újra. "Felismertük, hogy javítani kell a minőségen, innentől kezdve nincs több kérdés, tudjuk mi a megoldás" - nyilatkozta.

dsc07173

A Himalayan minőségi gondjai nem ismeretlenek, már a promóvideó is híres lett azzal, hogy benne maradt, ahogyan egy ugratás után letörik a lábtartó. Azóta állítólag sokat javult a gyártási minőség, fejlesztették a gyártóberendezéseket, és folyamatosak az ellenőrzések. "Nem dugjuk homokba a fejünket, felismertük a problémát, és most már a megoldáson dolgozunk" - tette hozzá Mark Welles, a Royal Enfield termékstratégiai vezetője. Ezekkel a minőségi gondokkal van összefüggésben, hogy a Himalayan európai forgalmazása máig nem indult el.

Remélhetően az új, 648 köbcentis, kéthengeres modellekkel már nem lesznek ilyen bajok - az Interceptor 650 és a Continental GT 650 gyártása a Leicestershire-i üzemben áprilisban indul.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.