Alaposan szemrevételezhető az új Speed Triple

2018.01.29. 17:22

Folytatja a Triumph a Speed Triple teaser-szőnyegbombázását, a legújabb videón két percben meccsel a négyszeres Superbike világbajnok Carl Fogarty a kétszeres Man TT győztes Gary Johnsonnal.

Mindkettőjük az új Speed Triple RS-sel megy, melyeket az előző videóban csak sziluett-szinten láthattunk, és most végre rendesen látszódnak. A TFT kijelző, az új kipufogó és az új tízküllős felni például tisztán látszik, ahogyan a Brembo monoblok versenyfék is.

A videóban Fogarty és Johnson egy elhagyatott reptéren rendeznek rögtönzött versenyt, mi pedig tovább keresgélhetjük az új részleteket, mint amilyen az RS változat Öhlins futóműve és Arrow kipufogója.

A videón nem látszik, de az új Speed Triple megkap minden jóságot, amit a Street Triple is, vagyis gyorsváltót, állítható kipörgésgátlót, verseny-ABS-t és üzemmódkapcsolót. Az összes részletet február ötödikén hozzák nyilvánosságra - köztük azt is, hogy pontosan mennyire lesz erős az új modell.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.