Scrambler Hashtagnek hívják a csak neten megvehető Ducatit

2018.02.09. 08:54

Ha egy régi vágású ember vagy, szeretsz magázni idegeneket, megbecsülöd a kétkezi munkát, és úgy általában úgy gondolod, hogy a világ az elpuhulás (és te itt nem az elpuhulás szót használnád) felé halad, akkor ne olvass tovább.

Mondom: ne. Véletlenül sem, mert ingerült leszel.

scrambler hashtag

A Ducati most arra talált megoldást, hogyan lehet eladni motort annak a generációnak, aki már mindent a neten rendel. Ki nem találnád: az internetetn keresztül. A trükk, hogy csak  és kizárólag ott lehet megvenni.

Az új modellt Scrambler Hashtagnek hívják, és tényleg ez a neve a csak neten rendelhető Ducatinak. Február 19-től indul az értékesítés, de csak Olaszországból, Franciaországból, Németországból és Spanyolországból és Portugáliából lesz elérhető - ennek ellenére a videó angolul van, amerikai kiejtéssel.

Neten motort értékesíteni nem újdonság, viszont az egészen új megközelítés, hogy egy limitált kiadást csakis így lehet megvenni, ráadásul a hozzá kötődő marketing is szigorúan az interneten zajlik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.