Ilyen egy tényleg minimalista bobber

2018.02.12. 12:58

A CCM apró angol gyártó, amely villámgyorsan felfutott - első modelljük egy roadster volt, amire annyira rápörgött a közönség, hogy utána egyből jött a Scrambler és a Flat Tracker - az alapok és a filozófia hasonló volt mindegyiknél, csak a körítésen csavartak egy kicsit. A rendelések annyira pörögnek, hogy elkészítették a Bobbert is.

A CCM Spitfire Bobber alapjait tekintve nem tér el a többitől, ugyanazt a pillekönnyű csővázat és lengővillát használják, sőt a blokk is ugyanaz a 600-as egyhengeres, a teljesítménye továbbra is 55 lóerő.

Más viszont a külső, egyszemélyes lengőnyerget és talicskakormányt szereltek rá, rövidebb a futómű, alacsonyan fut a kipufogó, és a küllős felnikre fehérfalú, ballonos gumikat húztak.

A hivatalos bemutató február 15-én lesz Londonban, és a korábbi modellekhez hasonlóan ebből is nagyjából 200-250 darab készül csak, aminek a jelentős részét már elővételben elkapkodják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.