McGuinness kihagyhatja a Man TT-t

2018.05.03. 14:38

Idén már a verseny előtt is elég nagy a pezsgés, folyamatosan jönnek a hírek: McGuinness otthagyta a Hondát, és átment a Nortonhoz, a hatszázasok között pedig riválisa, Michael Dunlop csapatában indul, Dunlop ejtette a Suzukit, illetve Bruce Anstey idén nem a hegyi szakaszon fog harcolni, hanem a kiújuló rákjával száll ismét szembe.

2018-john-mcguinness-returns-with-norton-2018-isle-of-man-tt-2

Sajnos a legfrissebb hírek szerint McGuinness visszamondta az indulását a Zero TT-n, az elektromos motorok futamán, mert 14 hónapja összetört lába nem gyógyul megfelelően. A Mugennél ennek nyilván nem örülnek, hiszen Anstey visszalépése miatt egyszer már újra kellett gondolniuk pár dolgot - eredetileg három motorral mentek volna, de most csak Lee Johnston és Michael Rutter indulása biztos.

Arról nincs még hír, hogy mi lesz McGuinness többi futamával, de semmi jóra nem számíthatunk, ha a legrövidebb, legkevésbé megterhelő, egykörös Zero TT-t sem vállalja. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.