A Yamahának már a VMAX sem szent

2018.05.16. 16:47

Mintha a Tricity és a Niken után vérszemet kaptak volna, és mindenből háromkerekűt akarnának építeni (a zongorának is három lába van :D:D:D) - még a VMAX-ból is, legalábbis erre utal a frissen előkerült szabadalmi rajz.

3w vmax

Még az év elején a Yamaha elnöke azt mondta, hogy bővíteni fogják a kanyarban bedőlő fordított trike-jaik számát, de gondolta volna a fene, hogy éppen az 1700 köbcentis és 200 lóerős izomcruiserre gondolt.

Az előkerült rajzokon tagadhatatlanul egy VMAX látható, legalábbis  a légbeömlőktől és az első hengersortól hátrafelé - azok előtt pedig egy lengőkaros futóművet ismerhetünk fel, mely erősen eltér attól a négy teleszkópszárból álló rendszertől, amit a Nikennél használnak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.