Nem tudni, mit keresett a balesetet okozó autó a TT-pályán

2018.05.31. 15:52

A Man TT tegnapi edzésén nem Kneen halálos balesete volt az egyetlen tragédia, ugyanis a Steve Mercer is súlyos balesetet szenvedett, amikor a pályafelügyelők autójával ütközött. Zavaros az ügy, nincs pontos tájékoztatás arról, hogy mi történt, azt sem tudni, mit keresett fenn a pályaautó. Először arról volt szó, hogy Kneen balesete miatt szálltak ki, más forrás szerint egy kigyulladt fa miatt vonultak fel, a lényeg, hogy a pályán lévőket nem sikerült tájékoztatni a történésekről, így következhetett be az ütközés. Mercer állapota kritikus.

Steve Mercer a 17-es rajtszámmal
Steve Mercer a 17-es rajtszámmal

A Jackson Racing versenyzője tavalyi balesete után jelentette be visszavonulását, de végül tesztelni azért elment a Hondához, mint tartalék pilóta, ha Ian Hutchinson nem épülne fel - viszont Hutchinson felépült, Mercer az utolsó pillanatban igazolt át egy másik hondás csapathoz, a Jackson Racinghez.

A szervezők vizsgálják, hogyan ütközhetett a versenyző az autóval.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.