Felújította a Honda a Forza 125-öt

2018.06.01. 11:32

A Honda a PCX125 után a másik húzómodelljére, a Forzára is ráfrissített, lecserélték az idomzatot, a műszereket, 5,5 literrel növelték az ülés alatti tárolót és felkerült az extralistára az elektromos szélvédőállítás.

A start-stop rendszerrel ellátott négyszepes, SOHC motor 14,9 lóerős és 12,5 Nm nyomatékú, vagyis teljesítményben kimaxolja a kategória lehetőségeit - ráadásul elég takarékos, a katalógus szerint 2,34 literrel elvan száz kilométeren, tehát a 11,5 literes tankkal akár 490 km-es hatótáv is benne van - a végsebessége pedig 108 km/h.

A váz acélból készült, az első villa 33 mm-es belsőcső-átmérőjű, hátul kétoldali rugóstagok csillapítanak, melyeken állítható az előfeszítés. A Forza 125 menetkész tömege 161 kiló. A lassításról elöl-hátul tárcsafék gondoskodik, melyeket ABS felügyel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.