Megbíznál egy aftermarket kanyarfényszóróban?

2018.06.26. 15:01 Módosítva: 2018.06.26. 15:08

Jelenleg ha kanyarfényt szeretnél a motorodra, akkor valamelyik nagy gyártó csúcsmodelljét kell megvásárolnod, például egy Kawasaki H2 SX SE-t vagy egy KTM Super Adventure-t. Egy csapat meglátta benne a fantáziát, és Kickstarteren gyűjtenek az utólagos kanyarfényszóró fejlesztésére.

Az ALL azaz Always Level Light névre hallgató aftermarket kanyarfényszóró alapja egy ledes projektoros fényszóró, ami egy gimbal-szerű felfogatáson van, és egy mini giroszkóp tartja az úttal párhuzamosan. Tehát technikailag nem világít be a kanyarba, viszont azáltal, hogy a motor dőlésszöge nem befolyásolja a fényszóró vetítésképét, a tervezők szerint jobban belátni vele a kanyarba és kevésbé zavarja a szembejövőt. Valahogyan így:

A másik nagy trükk, hogy nem kell hozzá átépíteni az egész fényszórót, egyszerűen csak az izzót kell kicserélni. Ha rápörögtél, itt támogathatod a gyártás beindítását.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.