Lesz-e V4-es Ducati naked bike?

2018.07.13. 16:40

A Ducati összes nagy konkurensének van brutális, superbike-okhoz mérhető tudású nakedje. Az Aprilia Tuono, a BMW S 1000 R, a Yamaha MT-10SP és a KTM 1290 Super Duke R mellé a Ducati csak a Monster 1200 R-t tudta odaállítani, ami legfeljebb pariban van velük, de nem takarja be olyan fölényesen az konkurenseket, ahogyan azt egy Panigale V4 alapú meztelen motor tehetné.

Nem valószínű, hogy idén már előállna a Ducati egy tanulmánnyal, de 2020-ra már minden esély megvan egy ilyen büntetős naked bike-ra. Az egyelőre csak Streetfighter V4 néven emlegetett típusban azért is hihetünk, mert Claudio Domenicali, a Ducati vezérigazgatója egy interjúban elmondta, hogy a V4-es blokkot több típusba is beépítik.

Első körben tehát egy Streetfighterre számíthatunk, de egy V4-es Multistrada is elképzelhető, ami a BMW S 1000 XR-re lenne első sorban veszélyes, illetve egy V4-es Diavel sem hangzik rosszul - a négyhengeres V-motor és a power cruiser párosítás a Yamahának is bejött már.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.