Leon Camier csigolyáját törte Suzukában

2018.07.16. 10:41

A Superbike világbajnokságon versenyző Leon Camier-nek nem adja az idei szezon, legutóbb a bordáit törte és a tüdeje sérült meg Aragónban, amik miatt két futamot ki is kellett hagynia. Most ismét összecsukta magát, amikor a suzukai nyolcórásra készült japánban, és egy esés során eltört az egyik nyaki csigolyája.

A súlyos sérülés miatt ki kell hagynia a suzukai endurance futamot, ahol egyébként ő lett volna a Honda gyári csapatának a csodaembere, akit azért húznak elő, hogy a többi, világsztárokkal induló japán csapattal fel tudják venni a versenyt. A négy japán gyártónak nagyon fontos meccs a suzukai, a hazai pályán aratott győzelemért idén mindenki mindent megtesz - és most ezzel a balszerencsés fordulattal a Honda lényegében esélytelen arra, hogy visszaszerezze a trófeát.

Már csak az a kérdés, hogy a Honda kit szerződtet Camier helyére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.