Pletyka: indiai partnert keres a Ducati

2018.08.16. 16:26

Miután a KTM és a BMW lapátolja a pénzt a kisköbcentis modellekkel, a pletykák szerint a Ducati is elkezdett potenciális indiai partnerekkel tárgyalni, mégpedig a Heroval. A Ducati kínálatában jelenleg a 400 köbcentis Scrambler Sixty a legkisebb, de úgy tűnik, nagyobb volumenben mennének rá a 300 köbcenti körüli modellekre.

2018-Ducati-959-Panigale-Corse-17

A Ducati-Hero együttműködés minden bizonnyal úgy zajlana, hogy a tervezés és a fejlesztés a Ducatihoz tartozna, a gyártást pedig a Hero intézné, vagyis ugyanaz lenne a recept, amit a KTM és Bajaj illetve a BMW és a TVS esetében.

A Hero számára a Ducati sok szempontból ideális partner, például egy időben az indiaiak meg is akarták vásárolni az olasz márkát, most pedig jól jönne nekik egy erős és jó presztízsű partner, pláne, hogy nemrég csúnyán befürödtek az Erik Buell Racinggel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.