Jön az új Confederate Wraith

2018.08.30. 15:42

Miután Matt Chambers úgy döntött, hogy szakít a belső égésű motorokkal és a Confederate-et átnevezte Curtiss Motorcycles-re, a V2-eseket pedig villanymotorra cserélte, a Confederate márkanevet az Ernest Lee befektetési alap vásárolta meg, akik a megmaradt Confederate modellek kiárusítása mellett folytatják a fejlesztést is. Az első, új érás modelljüket, a G3 Fightert már leleplezték, és most a honlapjukra kiraktak egy újabb modellt, melyet egyelőre csak 2020 Wraith-nek hívnak.

Csak egy CGI képet mutattak, amely nem mutat forradalmi újdonságot a régi Wraith-hez képest (teszt itt), tehát marad a Hossack-féle futómű, a furcsa, bálnapénisz-tank, a szíjhajtás és a lebegő ülés - blokk pedig a Confederate újkori szokásainak megfelelően az S&S 2163 köbcentis X-Wegde motorja lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.