2018.10.02. 11:27

A Yamaha tisztességes modellfrissítést jelentett be 2019-re, amelynek első lépéseként bevezettek egy új színt, melyet az MT-125-től az MT-10-ig az összes MT-modell megkap, kivéve az SP változatokat. Az Ice Fluonak keresztelt kombináció halványszürke idomokhoz piros kerekeket és fekete blokkot, vázat, villákat és lámpaidomot kap.

Emellett dolgoztak az XSR-sorozat fényezésén is, az új kombinációt Garage Metalnak hívják, és az egyébként béna név egy végtelenül kívánatos ezüst-vörös párosítást jelent, mely a hetvenes évek Yamaha versenymotorjait juttatja az eszembe.

A fényezőkön kívül a fejlesztőknek is jutott munka, ugyanis egy új túramotort is bemutattak, a Tracer 900 GT mintájára elkészült Tracer 700 GT. Az alap Tracerhez képest a GT nagyobb szélvédővel, kényelmesebb üléssel és színre fújt oldaldobozokkal rendelkezik.

A blokkhoz nem nyúltak, az továbbra is ugyanaz a 698 köbcentis, rugalmas soros kéthengeres, 75 lóerővel és 68 Nm nyomatékkal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.