Kizárólag a top versenyzők fogják hasznát venni a GSX-R1000R új extrájának

2018.10.03. 11:36

A Suzuki 2019-re óvatosan frissíti a GSX-R1000-t és a GSX-R1000R-t. Az R-es modellnél állítható lesz a lengővilla tengelyének a pozíciója,  ami az utcai motorosok számára értelmezhetetlen apróság, de még a hobbi pályázók sem tudnak majd nagyon mit kezdeni vele, de a profi versenycsapatok számára új távlatok nyílnak a motor személyre szabását illetően. Ezen felül új, fémfonatos fékcsöveket is kap az R modell.

gsx-rupdate

Az alapváltozat pedig megkapja a le- és felfelé működő gyorsváltót, mely idén még az R kiváltsága volt. Ezen felül lecserélik a gyári gumit, az eddigi Bridgestone RS10 helyett az újabb fejlesztésű RS11-gyel lehet majd kitolni a szalonból. Illetve új lesz a kipufogó palástja, egy kicsit kifinomultabb fekete lemezt tesznek rá szálcsiszolt hővédővel és zárósapkával.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.