Fekete fényezés és óriási iPad: új modellt mutatott be a Horex

2018.10.04. 15:20 Módosítva: 2018.10.04. 15:20

A három éve a sír széléről visszahozott Horex tegnap mutatta be Kölnben a VR6-os modelljének legújabb verzióját, és egyben jelezték, hogy jövőre erőteljesen megjelennek a különleges motorok legerősebb piacán, az Egyesült Királyságban.

A Müncheni motorgyártónál készülnek jelenleg a legérdekesebb motorok, a Horex VR6-osa egy nagyon-nagyon hegyes szögű és kompakt hathengeres V-motor, melynél mindössze 15 fok a hengerszög, és összesen három vezérműtengelyt és hengerenként három szelepet használnak. Így 1218 köbcentiből 163 lóerőt szednek ki.

A most leleplezett Horex VR6 Raw fényes- és mattfekete fényezéssel készül, új a nyereg, új az iPad szerű TFT kijelző, de ami a legfontosabb, hogy az elmebeteg finomságú kidolgozás és a csodálatos részletek megmaradtak.

És olcsóbb sem lett, a 11,5 milliós vételár továbbra is jelzi, hogy egy nagyon különleges modellről van szó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.