Csodával határos módon sérülés nélkül megúszta ezt a balesetet

2018.10.05. 11:44

A brit superbike bajnokságban versenyző Dan Linfoot csodával határos módon sérülés nélkül megúszott egy szörnyű balesetet, melyet a hétvégén Assenben szenvedett. Még az első körben, a sikánban hátulról ráfutott Leon Haslamra és elesett, a mögötte érkező Glenn  Irwin pedig áthajtott rajta, míg Tommy Bridewell a motorját kapta el a Firebladjével, ami nomen est omen kigyulladt.

Bridewell nem sérült meg az esésben, neki csak a futama és a motorja lett oda, viszont Linfootot csípősérülés gyanújával azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy zúzódásokon kívül semmi baja.

"Először is köszönöm Assen összes orvosának, hogy ilyen hibátlanul elláttak, és elnézést kérek Tommy Bridewelltől. Ezt könnyen megúsztam sérülés nélkül, még ha néhány napig sajogni is fog ez-az." - nyilatkozta Linfoot, miután kiengedték a kórházból.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.