Elkészült az első protektoroverál

2018.10.09. 13:28

Láttunk már protektoringet, protektornadrágot, a múlt héten az Intermoton pedig bemutatták az első protektoroverált - ugyanis az ilyen kiállításokra nem csak a motorgyártók teszik oda magukat, hanem a kiegészítősök is.

sportssuitfront-sm 1284 detail

A Forcefield Sport Suit különlegessége az eddigiekhez képest, hogy egyben van a protektoring- és -nadrág, ami egyben aláöltöző és protektorruha. Az anyaga ennek megfelelően rugalmas és jól szellőző, és összesen kilenc darab protektornak alakítottak ki benne zsebet, ezek közül a gerincprotektor level2-es védelmi szintű, míg váll-, könyök-, csípő- és térdprotektoroknál opcionálisan választhat az ügyfél a level1-es és level2-es protektorok közül. A gyártó ajánlása szerint a pályamotorosok válasszák a level2-es protikat, mert számukra a biztonság a legfontosabb, míg a túramotorosoknak a level1-eseket javasolják, mert azoknak jobb a légáteresztése és kényelmesebb a viselésük.

Nehéz elképzelni, hogy hatalmas sláger lesz a Sport Suit, hiszen lényegesen körülményesebbnek tűnik, mint egy különálló protektornadrág és protektoring viselése, és mivel alsó rétegről van szó, az egydarabos kialakítása sem hordoz előnyt - viszont hátránya, hogy nem variálható. Lehet, hogy nem véletlenül nem gyártottak eddig ilyet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.