Már nők is használhatják a Dainese motoros légzsákját

2018.11.08. 12:05

Az EICMA-n nem csak új motorkerékpárokat mutatnak be, ide időzítik a kiegészítőgyártók is a legfrissebb fejlesztésük prezentációját. Biztonság terén jelenleg a légzsákos ruhák a leginkább előremutatók, és két gyártó kínál ilyet: a Dainese és az Alpinestars, akik perben is állnak egymással - jellemzően a Dainese a felperes és ők is kezdték korábban a fejlesztést.

Dainese-D-Air-third-generation-eicma-06

Most elérkeztek a D-Air ruha alatt viselhező légzsákjuk harmadik generációjához, mely 37%-kal könyebb az előzőnél - ez pedig nagy dolog, legalábbis azok szerint, akik hordtak már ilyet. Másik fontos újítás, hogy most már genderfüggetlen a használatuk, vagyis női motoros ruhákhoz is használható, nem csak a férfi/uniszex modellekhez.

A Dainese csúcsmodelljei kompatibilisek csak a D-Air rendszerrel, vagyis a ruhák közül a Misano 2 D-Air, az Avro D-Air, míg a dzsekik közül a Racing 3 D Air és a Crave Master 2 D-Air Gore Tex sport-túra kabát, illetve most már ezek női változatai.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.