Bárcsak gyártanák ezt a formát sorozatban

2018.11.14. 09:49

Nehéz megmondani, hogy mekkora piaca lehet egy 125-ös adventure motornak. A Honda Varadero 125 mondjuk jó volt, de nem véletlenül nem lett utódja. Erre a Honda európai fejlesztőközpontja előállt egy őrületesen kinéző tanulmánnyal, egy 125-ös túraenduróval, és nem tudok mást mondani, a CB125X Concept formailag hibátlan.

A műszaki alapokat a CB125R-ből vették át, és fantasztikusan jó érzékkel emeltek rá endurós elemeket, az eleje pedig egyenesen fantasztikus lett, egyszerre van meg benne a ralimotorok célszerűsége és az a fajta futurista dizájn, amivel mostanában a Husqvarna tarol - a kipufogó egyébként kimondottan Husqvarnásra sikeredett, annyi különbséggel, hogy ez nem Akrapovic, hanem SC Project.

Nagyon remélem, hogy a formát nem herélik ki, és több köbcentivel - legalább 300, de inkább 500+ jobb lenne - szériagyártásba kerül, és akár a Transalp nevet is leporolhatnák hozzá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.