Úgy néz ki, be fog válni az új Panigale V4 R

2019.02.22. 14:26

A Superbike világbajnokság idei újonca, a MotoGP-ből érkező Alvaro Bautista az ausztrál szezonnyitó első edzésén kapásból a leggyorsabb volt, a gyári támogatású Aruba Racing Ducati Panigale V4 R-jével 0,014 másodpercet tudott ráverni a tavalyi világbajnok Jonathan Rea idejére.

Ugyanakkor látható, hogy továbbra is a Kawasaki a legerősebb csapat, ugyanis Rea és új csapattársa végeztek a második és harmadik helyen. Haslamnak amúgy is fekszik ez a pálya, 2015-ben nyert is itt az Aprilia RSV4-gyel.

Úgy látszik, hogy Tom Sykes-nak fekszik az új BMW S 1000 RR, övé lett a negyedik legjobb idő, illetve jót tett a Hondának a csapatváltás, most, hogy dobták a Ten Kate-et, sikerült megszerezniük Camier-vel a hatodik legjobb időt.

A Ducati másik gyári pilótája, Chaz Davies mindössze a 14. helyre volt jó.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.