Jó hírek a V4-es Ducati nakedről

2019.03.07. 10:27

Egyre több jel utal arra, hogy nemsokára leleplezi a Ducati a Panigale V4-ből épített hypernaked-et, legkésőbb már ősszel az EICMA-n megcsodálhatjuk, de ha minden igaz, már a Pikes Peaken is indítják a prototípust. És most a lehető leghitelesebb forrás is megerősítette a V4 Streetfightert, Claudio Domenicali, a Ducati vezérigazgatója interjút adott a svájci AcidMotonak, és ott ez a beszélgetés hangzott el:

2015-Ducati-Streetfighter-848-08

AcidMoto: Oké, beszéljünk a V4-ről. A Panigale V4R megnyerte az összes szavazást, és nem tudunk elég hálásak lenni azért, hogy tesztelhettük. Remélhetjük, hogy ezt a V4-et más motorkerékpárba is beépítik? Mondjuk egy Streetfighter V4-be?

Domenicali: Úgy gondolod, hogy a Ducatinak kéne ilyet gyártania?

AcidMoto: Igen, lenne rá igény, ez egy olyan kérdés, amit gyakran megkapunk az olvasóktól.

Domenciali: Akkor a lehető leghamarabb meglesz!

Domenical dörzsölt olasz, ügyesen megkerüli azt, hogy igent mondjon, de ügyesen úgy fogalmaz, hogy beleértsük az érkező Streetfighter V4-et.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.