Bautista ismét megnyerte mind a három versenyt

2019.03.18. 16:26

Már az is elég rideg volt, amikor Alvaro Bautista élete első Superbike versenyén egy teljesen új motorral kapásból megnyerte mind a három futamot. A hétvégén erre is sikerült ráemelnie, ugyanis élete második Superbike versenyén ismét megnyerte mind a három futamot. Legutóbb Neil Hodgson volt 2003-ban (szintén Ducatival), aki meg tudta nyerni a hat nyitófutamot zsinórban. 

A thaiföldi Buriram pályán hamar látszott, hogy Bautista elképesztően gyors, az első verseny kilencedik körében futott egy új körrekordot, és fölényesen nyert. A Superpole sprintversenyen rajt-cél győzelmet aratott, majd ugyanezt ismételte meg a második versenyen.

Ahhoz képest, hogy mekkorát arat Bautista a V4-es Ducatival, úgy szenved Chaz Davies, a hétvégén mindössze három pontot sikerült gyűjtenie.

A hatszázasok között Sebestyén Péter a tizedik lett, vagyis ahogy ígérte, talpra tudott állni a kezdeti nehézségek után, és a futamon megint befért a top10-be.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.