Nagyon késznek néz ki a Honda elektromos krosszmotorja

2019.03.25. 13:22

A Tokyo Motorcycle Show-n mutatta be a Honda az elektromos krosszmotorját, az egyelőre még csak prototípusként létező CR Electric-et, amely szerintük a 250-es négyütemű terepmotorok ellenfele lehetne.

Ezen felül sokat nem árultak el róla, így kizárólag a képekre hagyatkozhatunk a megoldásokat illetően. Az látszik, hogy a többi terepmotorjukhoz hasonlóan maradtak az alumínium hídváznál, a futóművet a Showa szállítja, illetve Dunlop gumikat húztak rá.

A motorja nagyon hasonlít arra, amit a Mugen Shindenbe szerelnek, és amellyel évek óta uralják a Man TT-n a villanyos kategóriát. A részletmegoldások egyébként kísértetiesen hasonlítanak a két évvel ezelőtt bemutatott Mugen E-Rex-re (váz, futómű), csak azzal szemben nagyon szériakésznek néz ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.