Két luxusmárka szerelemgyereke: Norton Breitling Sport

2019.04.15. 10:35

A Norton és az óráiról híres Breitling a jövőben partnerként működnek együtt, a közös munkájuk első eredménye pedig a Norton Breitling Sport nevű limitált szériás modell - mindössze 77 darab készül belőle.

A Breitling Sport alapját a Commando 961 adja, amelyet más üléssel, fényezéssel és kiegészítőkkel láttak el, a kéthengeres café racerért 6,6 millió forintot kell fizetni.

A Norton-Breitling együttműködés ezzel nem ér véget, hamarosan jönnek a Norton logóval kiegészített Breitling órák is, illetve várhatóan a Norton ruházati cikkek között is fel fognak bukkanni Breitling-kiegészítők.

"Mindig azt mondtam, hogy egy cég sikerének a kulcsa az, hogy a márka legyen márka. Ez mind a Nortonra, mind a Breitlingra igaz, nem próbáljuk megváltoztatni a márkánk történetét és arculatát, mert ezekben élünk, ezekből inspirálódunk, még akkor is, amikor a jövőre összpontosítunk" - nyilatkozta az együttműködésről a Norton főnöke, Stuart Garner.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.