Mindössze 300 készül az MV Agusta Superveloce 800-ból

2019.06.03. 13:32

Már volt szó arról, hogy az MV Agusta gyártásba küldi a retró tanulmányát, a Superveloce-t. Ami viszont újdonság, hogy kapásból egy Serie Oro kiadás érkezik belőle, ami az MV Agusta nevezéktanába azt jelenti, hogy a prémium prémiuma, limitált darabszámban - ebben az esetben mindössze 300-at készítenek, amit már lehet foglalózni.

A Superveloce műszakilag az F3 800-ra épül, 148 lóerővel, térhálós vázzal, visszafelé forgó főtengellyel. A részletek csodálatosak, személyes kedvencem az aszimmetrikus kipufogó, de tele van apró formai csemegékkel.

A futóművet a Marzocchi szállítja, a fékeket a Brembo, és a kidolgozás úgy általában csodálatos, a felnik például döbbenetesen szépek, és a fényezés valamint az ülés is bámulatos kidolgozású, a faridomról nem is beszélve. Ugyanakkor az áráról még nincs információ.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.