Rákeményít a KTM a 790 Adventure R-re

2019.06.20. 12:00

A KTM középsúlyú túraendurójának R változata kimondottan ügyes terepen, mégis készít belőle a KTM egy gyári Rally kiadást, direkt az ínyenceknek. Az Adventure R Rally-ból mindössze 500 darab készül, a célközönséget pedig úgy definiálták, hogy "akiknek a leghardcore-abb körülmények közé a legjobb futómű kell".

A Rally kiadás egyébként egy jól extrázott Adventure R, amelyre feltettek egy Akrapovic rendszert, szánszálas tankvédőket, gyorsváltót, egy extra matricaszettet, illetve áttetsző plexit és szélterelő szárnyakat. De nem ezek jelentik a legfőbb extrát, hanem a futómű.

Az Adventure R Rally-ban belepakolták az Xplor Pro futóműelemeket, amelyek lényegében VB-s szintű, csúcsminőségű alkatrészeket jelentenek, és az amúgy is kiváló R-es futóművet egy új szintre emelik - a KTM-nél úgy fogalmaztak, hogy ez a futómű már-már zavarbaejtően közel áll a sokszoros Dakar győztes 450 Rally-éhoz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.