Jól áll a terepes köntös a Royal Enfield Interceptornak

2019.06.21. 11:26

Két izgalmas és egyedi Royal Enfield Interceptor is elindul a Great Malle Rally-n - ez egy bő 2000 kilométeres, öt napos, több állomásos rali a brit utakon, június végén. A verseny névadó szponzora, a Malle táskákkal és bőröndökkel foglalkozik, és ők készítettek fel két Interceptort - az egyiket egy szerencsés nyertes vezeti majd, a másikat pedig egy szerelő, aki őt segíti.

A motort finoman átépítették, például British Customs kipufogók kerültek fel rá - ez egyértelműen esztétikai átalakítás, plusz lóerőt nem hoz, csak némi hangot, de legalább jól néz ki. Ezen felül kerültek rá offroad lábtartók és egy tracker stílusú kormány.

A gyári futóművet kidobták, és a helyükre WP villákat és rugóstagokat installáltak, amelyek bírni fogják az offroad szakaszokat, a csomagtartót, a kartervédőt és a bukócsövet a Harris Performance készítette.

A jobb offroad tapadásért Heidenau K60 dualsport gumikat tettek fel, és ha valami gond történne, ami miatt csak este tudják befejezni az adott etapot, biztos ami biztos alapon feltettek egy dupla PIAA fényszórót. A vízhatlan táskakészletet természetesen a Malle adta.

A Great Malle Rally Nagy-Britannia délnyugati csücskéből indul, az első szakasz Conrnwallig tart, majd Wales-en keresztül a skót tóvidékre hajtanak, ahonnan tovább mennek a Felföldre, majd Skócia északi csücskén érnek célba a Castle of Mey-nél.