Kilencvenes évek eleje az új menőség

2019.06.25. 11:17

A Kawasaki Z900RS kiváló motor, nem csak esztétikailag üt, hanem minőségben és élményben rendben van - érdemes elolvasni róla a huligán Bistei kolléga tesztjét, még őt is megvette kilóra. Az RS ügyesen idézgeti a 70-es éveket, viszont ha valakinek a nyolcvanas évek végére és a kilencvenes évek elejére porcosodik, akkor sincs gond, a spanyol Japan Legends előállt a Z900-hoz egy nagyon korrekt idomszettel.

A ZXR900 fantázianevű idomszett egy új félidomot és egy farokidomot tartalmaz, illetve a ledes lámpát, amikkel ügyesen idézik meg a késő nyolcvanas éveket, egészen pontosan a ZXR750-et. 

Az átépítőkészlet viszont kizárólag a modern Z900-zal működik, az alapból retró RS-nek sem a tankja, sem az ülése nem passzol a Japan Legends idomszetjéhez - a demómotorjuk is alap Z900-ból épült, amit a tank mellett a felni és a fékek is bizonyítanak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.