Szokatlan lett a hard enduro verseny rajtja

2019.06.27. 10:01

A Hixpania Hard Enduro versenyen idén elég szokatlan volt a rajt, leginkább úgy tudnám körülírni, hogy a szervezők ötvözték a Le Mans-i típusú rajtot (állnak a motorok, a versenyzők odafutnak, felülnek és indítanak) a terepfutással és a barlangászattal.

A szokatlan rajtot Manuel Lettenbichler fejkamerája örökítette meg belülről - Lettenbichler egyébként a hard enduró legnagyobb reménysége, háromszoros junior triálbajnok volt már, mikor enduróra váltott, és azóta sorban szállítja az eredményeket, például 2014-ben, 16 évesen teljesítette az Erzberg Rodeót, ezzel ő a legfiatalabb versenyző, aki valaha végigment. Ezen fellelkesülve azóta az összes nagy hard enduro versenyen ott van - a Hixpanián az ötödik lett, a győzelmet a brit Graham Jarvis szerezte meg.

1-start hixpania-hard-enduro-2017 7M 2722

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.