Elektronikát kapott a Husqvarna versenycélú szupermotója

2019.07.09. 13:22

Jelenleg a Husqvarna FS 450 az egyetlen versenyre kész állapotban kapható gyári supermoto, mondhatni nincs rajta nagy nyomás a konkurencia felől, mégis szinte évente frissítenek rajta, most péládul a 2020-as változatot is leleplezték. Nagy csodákra nem kell számítani, finomításokról van csak szó, a nyomatékon erősítettek és faragtak a súlyából.

A csúcsteljesítmény maradt 63 lóerő, a száraz tömeg pedig 99,7 kg, viszont most már érdemi elektronika is került bele, például rajtautomatika és kipörgésgátló.

Módosítottak a futóművön is, 48-as WP XACT villákra cserélték a tavalyi modell 48-as AER levegős villáját. A felniket is cserélték, az új modellen már Alpina kerekeket találni, elöl 16,5-ös, hátul 17-es méretben, gyárilag pedig Bridgestone slick-ek feszülnek rajtuk.

Mivel ezeket a változtatásokat távolról nehéz kiszúrni, a legkönnyebben a fekete kipufogóról és a kék vázról lehet a legegyszerűbben felismerni a 2020-as kivitelt.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.