Októberben leplezi le Ducati az új Panigale 959-et és a Streetfighter V4-et

2019.08.01. 11:04

A Ducati a 2020-as újdonságait nem a milánói EICMA-n fogja bemutatni, hanem egy saját bulit rendeznek október 23-án Riminiben, és ott rántják le a leplet a friss fejlesztésekről. Két fontos újdonságra biztosan lehet számítani, amik közül az első a Streetfighter V4, a Ducati Panigale V4 pucér változata, amelynek a prototípusával Carlin Dunne halálos balesetet szenvedett a Pikes Peaken rekorddöntés közben.

A második nagy újdonság az átdolgozott Panigale 959 lesz, amely egyrészt új dizájnt kap, vagyis formailag felzárkóztatják a Panigale V4-hez, és immáron teljesíteni fogja az Euro5-ös kibocsátási normát. Nem kizárt, hogy növelnek a lökettérfogatán is, de erre azért nem vennék mérget.

Nem kizárt, hogy a Multistrada V4 is be fog mutatkozni, bár valószínűbb, hogy az új Multi 2021-es modell lesz - sanszosabb tehát, hogy az esetleges harmadik meglepetés egy új Scrambler alváltozat lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.