Képen a Harley túraendurója és roadstere

2019.08.23. 09:13

A holland Nieuwsmotor hozta le a képeket a Harley-Davidson két új prototípusáról, a túraendurós Pan Americáról és a Streetfighter névre hallgató roadsterről. Ezek az első képek, amik nem rommá retusált sajtófotók - a környezet alapján úgy tűnik, hogy egy kiállítóteremben készültek, mellettük pedig ott vannak a típushoz rendelhető, extralistás kiegészítők, a Pan Americánál védőelemek, ködlámpák és kipufogó, míg a Streetfighternél  a végdob mellett visszapillantókat, lábtartókat és markolatokat állítottak ki.

harley-davidson-adventure-touring-prototype

A képen látható motorok nem nagyon változtak a körülbelül egy éve megjelent tanulmányokhoz képest, és úgy néz ki, a Harley komolyan gondolja, hogy kilép a chopperek és cruiserek világából, és a hagyományait megpróbálja más műfajokban érvényesíteni.

harley-davidson-streetfighter-prototype

A most kikerült két fotó egyszerre jó és rossz hír. Jó, mert azt mutatja, hogy a modellek közel állnak a szériagyártáshoz, és a Harley-nál komoly elképzelés van a jövőről és az újat alkotásról, rossz viszont azért, mert a jelek szerint semmit, de tényleg semmit nem reagáltak az új típusokkal kapcsolatban jelentkező kritikákra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.