Nem idén leplezik le a V4-es Multistradát

2019.09.02. 10:07

Az internetes pletykák némileg előreszaladtak, és már el is hittük, hogy idén láthatjuk a Ducati Multistrada V4-et, de egyre inkább úgy tűnik, hogy erre tovább kell várnunk. Helyette - ha minden igaz - egy újabb V2-es változatot mutatnak be, Multistrada 1260 GT-t. Ez továbbra is egy 1260-as Multistrada lesz, a GT annyit jelent, hogy gyárilag rommá pakolják a Ducati Performance katalógus cuccaival.

2018-Ducati-Multistrada-1260-S-Pikes-Peak-03

Ez így első blikkre természetesen nem zárná ki a V4-es Multit, de a GT egy aszfaltorientált csúcsmodell lesz, és a Moto.it értesülése szerint egészen biztosan ott lesz a 2020-as modellek között. Ez pedig nem kedvez a V4 bevezetésének és pozicionálásának.

Nem valószínű ugyanis, hogy egyszerre kettő, aszfaltorientált csúcsmodellt mutatnának be - inkább arról van szó, hogy még egy utolsó, minden jóval felszerelt változatot kiadnak a V4-es bevezetése előtt, mint azt tették a Panigale Final Editionnel is.

Ezek miatt a V4-es Multistradát 2021-re várjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.