Kompresszoros naked bike-kal készül a Kawasaki

2019.09.19. 10:55

Nemsokára jönnek a nagy őszi motorszalonok, a gyártók pedig ezerrel csepegtetik a 2020-as újdonságaikat - ezek közül pedig az egyik legérdekesebb a Kawasaki új kompresszoros modellje lesz: egy naked bike.

Valószínűleg nem fejlesztettek új kompresszoros platformot, szóval az sportmotor H2 és a sport-túra H2 SX után lepakolták az idomokat, és jön egy feltöltött Z1000 változat - azt viszont még nem tudni, hogyan fogják hívni, hogy benne legyen a Z is meg H2 is (talán H2 Z?).

Viszont egy lecsupaszított H2-vel a Kawasaki keményen oda fog verni a super naked mezőnynek, hiszen erőben és nyomatékban simán rá tudnak licitálni még a Panigale V4-re is, illetve a H2 nyomán adott a teljes elektronikai arzenál is.

dsc03491

Bár olvastunk már pletykákat arról, hogy a Kawasaki kisebb kompresszoros modelleket is tervez, a teaser videó végén felhördülő soros négyhengeres hang alapján nem valószínű, hogy lefele terjeszkednének.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.