Olcsó trükkel sikerült leleplezni az új Triumph Street Triple RS-t

2019.09.26. 17:33

A Triumph bejelentette, hogy jön az új RS, sőt, nemsokára lesz a hivatalos bemutató is, de némi photoshopos trükközéssel már most kiderült, hogyan fog kinézni. A típusról hivatalosan kiadott lesötétített fotón csak a sziluett volt látható. Viszont a képfile-ban benne maradtak eredeti adatok, így némi ügyeskedéssel (pl. shadows and highlights, contrast/brightness...) az internet népe visszaállította a részleteket.

street rs okos1

Ezt eddig is tudtuk, hogy nem forradalmi átalakítás lesz a jövőre érkező új modell, hanem inkább továbbfejlesztés - például megkapja a Daytona 765 Moto2-höz bereszelt blokkot, amivel a 121 lóerő 128-ra nő, és 600-zal tovább is fog forogni a háromhengeres.

A többi változás főként kozmetikai jellegűnek tűnik, ilyen az új arc az átalakított fényszórókkal és a morcos tekintetet adó DLR-rel, újak a hűtő körüli műanyagok, illetve a segédváz hátsó részén és a kipufogó végén is módosítottak.

A teleszkópvilla külső szárát feketére fényezték, de maga az egység változatlan, illetve a központi rugóstaghoz sem nyúltak, valamint a lengővilla és a váz sem változik. A hivatalos bemutató október 7-én lesz, szóval legkésőbb akkor kiderül, hogy mik az újítások. A forgalmazás jövő év elején indul.