A BMW motorjainál is lesznek M modellek

2019.10.02. 09:24

Ha igaz a hír, akkor a BMW Motorrad is bevezeti az M logót a motorkerékpárokon - a BMW-nél az M brandet nagyon szépen felépítették, külön modellpalettaként kezelik az M-eseket, és ezt az értékes logót futtatják meg a motorkerékpároknál is. Az első fecske az S 1000 RR volt, amelynél már megjelent az M csomag, amely 3,5 kilótól szabadítja meg a motort: karbon felnik, lítium akksi, vékonyabb párnázású ülés, magasságában is állítható rugóstag, állítható lengővilla-forgáspont és személyre szabható Race Pro menetprogramok jelentik a különbséget. Vagyis versenymotort csinálnak a sportmotorból.

Ugyanígy várható M csomag jövőre az S 1000 XR-hez, illetve az R 1250 GS-hez, viszont ennél valószínűleg nem mennek tovább, vagyis csak M-Packet lesz a motorokhoz sportos kiegészítőkkel, de nem lesznek dedikáltan M-es motorok, eltérő műszaki tartalommal - vagyis nem kell számítani még erősebb M 1000 RR-re.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.