Megérett a frissítésre a Kawasaki Ninja 650

2019.10.08. 12:57

A Kawasaki 2020-ra frissíti a Ninja 650-et - óvatosan nyúlnak csak hozzá, új műszerfal, bluetooth kapcsolat és egy kis optikai gatyába rázásról van szó. A Ninja 2017-ben váltotta az ER-6f-et, és úgy látszik, három évesen megérett egy faceliftre. A legfontosabb újítás, hogy egy 10,9 centi átmérőjű TFT kijelző kerül rá, amely képes lesz egy appon keresztül kommunikálni az okostelefonokkal, és így például a navigáció utasításait is képes lesz megjeleníteni.

Átszabják a fényszórókat, ledes lámpák kerülnek előre-hátra, illetve gyárilag Dunlop Sportmax Roadsport 2 gumikkal szerelik, ami hatalmas előrelépés lesz a kifutó széria Sportmax D214s abroncsaihoz képest. Az idomok formáit is élesebbre veszik, illetve az ülés kényelmesebb lesz - viszont a blokkhoz és a vázhoz nem nyúlnak.

További újdonság, hogy lesz egy Performance és egy Tourer verzió - ezek felszereltségi szintek, a Performance kivitel Akrapovic kipufogót, üléspúpot és füstszínű szélvédőt kap, míg a Tourer textiltáskákkal és magasabb szélvédővel érkezik.