Mi lesz a négy új BMW?

2019.10.11. 11:15 Módosítva: 2019.10.11. 14:02

A BMW négy újdonságot fog bemutatni az EICMA-n novemberben, ezt már tudni, viszont egyáltalán nem lehet biztosra mondani, hogy mi lesz ez a négy. Viszont van rá tippem.

2015-BMW-S1000XR-drawing

Legbiztosabbak az új S 1000 XR-ben lehetünk, ezt 99%-ra tenném, az új S 1000 RR blokkjával és módosított vázával készülő crossover biztosan ott lesz jövőre a kereskedésekben. Ráadásul kucsfontosságú, hogy előjöjjenek ezzel, még a Ducati Multistrada V4 előtt.

Szintén 99%-ot adnék a BMW R18 Cruisernek is, hiszen azt már lényegében be is jelentették, hogy némi teaserelés után már jön is a szériaváltozat.

A BMW F 850 RS már bizonytalanabb téma, igaz ez volt az első, amely idő előtt kiszivárgott, még kényelmetlen magyarázkodás is volt mindenféle nyomdahibáról. Nagyjából 75%-ot adnék neki, hogy az EICMA-n találkozni fogunk vele - hogy pontosan milyen is lesz, arról megoszlanak a vélemények, valószínűbb, hogy az S 1000 XR stílusát fogja követni, nem pedig pedig klasszikus sport-túra lesz, mint amilyen a BMW R 1200 RS volt.

A negyedik modellet illetően viszont teljes a bizonytalanság, ha tippelni kell, valami városi vagy belépő típus lesz, talán egy új robogó vagy egy újabb G 310 változat, mondjuk egy sportmotor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.