Álomszerű caféracerrel jön a Triumph

2019.10.16. 09:30

A Triumph kiadott egy teasert a Thruxton RS-ről, az újabb café racerükről. Várhatóan ez lesz a Thruxton széria lakossági csúcsmodellje - van ugye a Thruxton TFC, amelyből mindössze 750 darabot gyártanak (úgy tudom, nálunk kettőt is eladtak belőle), de az annyira exkluzív, hogy még a hivatalos szerviznek is körülményes a hozzá való modellspecifikus alkatrészek rendelése, csak külön azonosítás után szolgálja ki a Triumph az ügyfelet, így próbálják megelőzni, hogy mezei Thruxtonokból utólag építsenek TFC-t a leleményesek.

Thruxton TFC
Thruxton TFC

Már a Thruxton R is fantasztikus motor volt, csodálatos részletekkel és igényes perifériákkal:  monoblok Brembo nyereg és a radiális főfékhenger került rá, Öhlins rugóstag és fordított, állítható Showa első villa veszi fel az utat, illetve Pirelli Diablo Rosso Corsa gumikkal szerelik gyárilag.

Ez után felmerülhet a kérdés, hogy mivel tudhat ennél többet a Thruxton RS? Várhatóan a Showa első villát Öhlinsre cserélik, simán lehet egy kis motortuning, hegyesebb vezérműtengelyekkel például tudnának hozni pár lovat az R változat 96 LE-jéhez képest, elvégre egyáltalán nincs túlfeszítve az 1200-as vízhűtéses blokk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The all-new Thruxton RS - Launching 9.30am CET, 5th November 2019 #ThruxtonRS #FortheRide

Triumph Motorcycles (@officialtriumph) által megosztott bejegyzés,

Emellett valószínű, hogy kap egy buborék fejidomot, és akkor tökéletesen kitölti a Thruxton R és a TFC között tátongó szakadékot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.