Visszatér az Italjet Dragster

2019.10.17. 12:35

Az Italjet Dragster nem gyakori látvány, de aki egyszer megnézte, nem felejti el: zseniális forma, csodás ötletek. Térhálós váz, lengőkaros első futómű, a váz közepébe behozott rugóstag, csak hogy a fontosabbakat említsem. És most visszatér.

Az újraélesztett Italjet Dragster hozza az egykori különc megoldásokat, például marad a függőcsapszeges kormányzás, a trellis váz, a lábak között lévő, állítható rugóstag, egyedül a körítést modernizálták. Sok formai apróság változott, például az idomok, az ülés, a lámpák, de bénább sehol nem lett, legfeljebb a dizájn kedvéért követtek el hülyeségeket, gondolok itt a fékkarvédőbe épített indexre.

A novemberi EICMA-n három változatot mutatnak be, melyek között a blokk mérete lesz a különbség: 125, 150, 200 köbcentivel készül majd - mindhárom folyadékhűtéses, négyütemű, Euro4-es motor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.