Félaktív futóművel javítják fel az Aprilia RSV4-et

2019.10.28. 15:33

Az Aprilia az EICMA-n tervezi bemutatni az RSV4 1100 Factory frissített változatát, amelyről már most sejthető, hogy a legfőbb újítása az elektromos félaktív futómű lesz, melyet az Öhlins szállít be az olasz gyártónak.

Aprilia-RSV4-R-FW-GP-Aprilia-Racing-Factory-Works-05

Ennél és egy új színsémánál tovább viszont nem valószínű, hogy elmennek, ugyanis a 2021-es, teljesen új RSV4-et készítik elő - legalábbis minden jel erre utal, és nem kizárt, hogy tanulmányként már idén láthatjuk is. Az új superbike-juknak feltehetően az aktív aerodinamika lesz a legfontosabb újdonsága.

Az RSV4 alapjai már tíz évesek, nagyon érdekes, hogy a következő generációval merre mennek tovább - az aktuális széria még Gigi Dall'Igna vezetése alatt született, aki azóta már a Ducatinál kamatoztatja tudását, nagy kérdés, hogy mit tudnak felmutatni a motorsport-géniusz nélkül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.