Állatul néz ki a 1290 Super Duke R prototípusa

2019.10.29. 11:02

Az új KTM Super Duke R teaser nem hagyja leülni a hype-ot, és végre pillantást vethetünk a motorra is, nem csak szárnyakkal és első futóművel kell beérnünk. Ez a jó hír, a rossz pedig, hogy a felvételen látható motor nem szériakész járműnek tűnik, hanem egy tanulmánynak - olyasminek, mint ami a 790 Duke-ot is megelőzte.

Tehát ez is elképesztően jól néz ki, de se tükrök, se rendes fényszóró se indexek, se rendszámtartó nincs rajta - és sajnos azt kell ez alapján gondolnunk, hogy 2020-ra nem lesz új 1290 Super Duke R, hanem most ősszel csak a tanulmányt mutatják be, aztán 2021-re jön a megvásárolható változat. Legalábbis mostanában a KTM így szokta, először a tanulmány, rá egy évvel pedig a kész modell.

Bárhogyan is lesz, nagyon reméljük, hogy megőrzik a farokidom meredek vonalát és a külső gáztartályos első futóművet - már nem kell sokat várni, jövő héten indul az EICMA, és ott minden kiderül.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.