Motorba épített nyomkövető buktatott le egy tolvajbandát Londonban

2019.10.31. 10:36

Egy BMW S 1000 RR-be épített GPS-es nyomkövető buktatott le egy lopott motorok szétbontására és értékesítésére ráállt műhelyt, ahol nagyban ment az ipar.

Egy kelet-londoni ipari parkban működött a banda, akiknél több lopott motort is lefoglaltak - az S 1000 RR mellett többek között előkerült egy Triumph Speed Triple, egy Yamaha R6, egy Honda robogó és három már elbontott motor váza - egyről kiderült, hogy 10 napja lopták el, a másik kettőt még nem sikerült beazonosítani, ugyanis azokból már eltávolították a vázszámot.

A műhelyben talált és lefoglalt bizonyítékok értékét a rendőrség 27 millió forint körüli összegre becsülte. A műhelyt üzemeltető személyt nem sikerült elfogni, ugyanis kereket oldott - egy mobilt, némi füvet és egy machétét hagyott hátra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.