Jön a nagytankos Husqvarna 701 Enduro LR

2019.11.08. 11:55

A Husqvarna 701 Enduro 13 literes tankja több kritikát kapott - sportendurónál ez a méret oké, meg hát a 701 ahhoz képest, hogy mekkora, igazából nem fogyaszt sokat, tehát első blikkre korrekt ez a tankméret, de a vásárlók inkább tereptúrázásra kezdték használni a motort, és ott bizony megnyugtatóbb, ha bőven van tartalék. A Husqvarna vette a lapot, és elkészítették a Husqvarna 701 Enduro LR-t, amiből az LR a Long Range, vagyis a nagy hatótáv rövidítése.

Az LR üzemanyagkapacitását majdnem megduplázták, összesen 25 litert képes magával vinni. A 701 szériánál alapból az ülés alatt, a segédvázban van a tankja, ezért is limitált a mérete, ezért az LR-nél tettek rá egy rendes tankot oda, ahol a tank szokott lenni - és együtt a kettővel megvan az 500 kilométer feletti hatótáv.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.