Jöhet a Tesla CyberQuad

2019.11.26. 12:23

Az elmúlt napokban nagyot ment az interneten a Tesla Cybertruck ablakának betörése, és úgy általában is sikerült mémmé válnia a Cybertruck formájának, és az is megért pár hírt, hogy mindezek ellenére 146 000 megrendelés érkezett rá, ami tesók között is 14,6 millió dollár depozitot jelent. Viszont valamiről kevesebb szó esik, pedig ott volt ugyanazon a bemutatón, amin a Cybertruck két golyóálló ablakát is sikerült bekúrni egy vasgolyóval: a Tesla a prezi kedvéért összedobott egy quadot is.

cq2

A CyberQuad látszólag csak egy demonstrációs eszköz volt, amellyel bemutatták, milyen praktikus a plató, és milyen könnyű rá felparkolni a beépített rámpának köszönhetően. Viszont Musk később megerősítette, hogy a CyberQuad opcióként felkerül a Cybertruck extralistájára, ami azt mutatja, hogy a Tesla olyan területre is belépne, amiről eddig hallani sem akartak - annak ellenére, hogy Musk már korábban kifejtette, miért nem akar motorkerékpárt gyártani.

Bár a CyberQuad ugyanazokból a formákból építkezik, mint a CyberTruck, sokkal fogyaszthatóbb. A villanyos quadok és motorok piacának amúgy is jót tenne, ha belépne egy Tesla kaliberű szereplő.