Jöhet a még keményebb Yamaha Ténéré 700

2019.12.11. 13:19

A hírek szerint yamahás belső forrástól származik az infó, miszerint készül a címben is említett hardcore változata a Yamaha Ténéré 700-nak, és ezt a gyanút erősíti meg a Ténéré 700 fejlesztését vezető Takushiro Shiraishi is az olasz Motociclismónak adott interjúban, melyben a mérnök arról beszél, hogy sok kérés érkezett hozzájuk, és azokat szem előtt fogják tartani a jövőben - igaz, ez a mondat bármit jelenthet, erről is mindjárt szó esik.

2021-Yamaha-Tenere-700-18

Európában jól szerepelt a 2019-ben debütált Ténéré 700, a markáns stílus, a hardendurós felépítés és a tökös MT-07 blokk kombinációja bejött a népeknek. És ugyan hiába kínál jobb terepképességeket a legtöbb közepes túraendurónál, sejthető, hogy a Yamahánál még nem mentek el a falig a lehetőségeket illetően.

Tehát nem kizárt, hogy a következő két évben előrukkolnak egy nagyobb tankos, jobban felszerelt, még keményebb kivitellel, de az sem kizárt, hogy nem egy 700-as rali replikára célozgattak, hanem arra, hogy ideje az XT1200-at gatyába rázni, és felzárkóztatni a nagy túraendurók műfaját uraló európai konkurensekhez.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.