Hamarosan érkezik a Ducati Streetfighter V2

2019.12.16. 11:15

Claudio Domenciali, a Ducati vezérigazgatója az MCN-nek adott interjúban spoilerezte el a Ducati Streetfighter V2-t. Amikor arról kérdezték, hogy a 205 lóerős Streetfighter V4 kapcsán nem gondolják-e, hogy elriasztja a teljesítményével a motorosokat, Domenicali azt válaszolta, hogy ott van a Panigale V2 155 lóerővel, lehet sportosan motorozni extremitás nélkül, és szeretnének hasonlót a naked bike-ok között is - és inkább a közeljövőben fog megjelenni, mint a távoliban.

2020-Ducati-Streetfighter-V4-40

A Panigale V2 idén váltotta a 959-et - a műszaki alapok nagyot nem változtak, de a dizájnt hozzáigazították a V4-hez. Állítólag az új Panigale V2 fantasztikusan sikerült, a hírek szerint nagyon jó kombinációja a teljesítménynek és a kezelhetőségnek. Szóval ha le is veszik róla az idomokat, és feltesznek egy csőkormányt, a jósága megmarad.

A várhatóan jövőre érkező Streetfighter V2 marad 155 lóerő és 955 köbcentis, az első futóművet a Showa fogja szállítani, hátra pedig Sachs gátló kerül. Minden bizonnyal a fullos elektronikát sem dobják majd ki belőle, szóval lesz kanyar ABS, wheelie-kontroll, csúszókuplung, kipörgésgátló.

A tömege valószínűleg 200 kiló körül alakul majd, vagyis 10 kilóval lez könnyebb, mind az idén megjelent, 124 lóerős, új Z900 és 12 kilóval könnyebb a 143 lóerős CB1000R-nél.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.