Jön az új Triumph Street Triple R

2020.02.05. 08:06

Az MCN szerint jön az új Triumph Street Triple R, és mivel a brit szaklap kiváló viszonyt ápol a gyártóval, nincs okunk kételkedni a szavukban, miszerint február 11-én leleplezik az új R-t, melynek alapját a nemrégiben bemutatott Street Triple RS adja, de a csúcsváltozatnál szerényebb felszereltséggel - viszont azért így is messze lesz a fapadostól.

2020-Triumph-Street-Triple-R-teaser

A blokk már tudni fogja az Euro5-öt, a teljesítményben nagy változásra nem számítanék, és a 2017-es változat 118 lóereje után sem volt hiányérzetem. Arra számíthatunk, hogy a csúcsértékek nem mennek el, de a középtartományban potensebb lesz, csiszolnak a gázreakción, simább lesz a váltó, illetve rövidítenek az első két fokozaton. Ezen felül az R is megkapja minden bizonnyal az új fényszórót és a szögletesebb idomokat, illetve erre is az új műszerfal kerül, amely már az okosotelefon mellett a GoPro kamerákkal is együtt tud működni.

Az MCN értesülése szerint az árban lesz még érezhető változás, ugyanis az új R olcsóbb lesz, mégpedig azért, hogy a KTM 790 Duke-nál jobb ajánlattal tudjanak előállni.