Készül a Harley-Davidson sportmotorja

2020.02.21. 11:16

Az amerikai sportmotornak már több nekifutás is volt, és eddig a Buell jutott a legmesszebb, de mindkét nagy nekifutásuknak csőd lett a vége. A Harley-Davidson is rápróbált egyszer, abból született a VR1000, de abból sem lett sláger. Most viszont a legfrissebb pletykák szerint az egyre inkább új utakat kereső Harley-Davidson ismét belevág egy utcai sportmotor fejlesztésébe.

A pletyka egyébként nem alaptalan, ugyanis a Harley Milwaukee-i gyárából származó képen már felbukkant pár render és egy full size agyagmodell, ami alapján a fenti képet elkészítette a japán Young Machine magazin.

A gyárból előkerült képen ugyan egy naked modell van a fókuszban, de a háttérben ott van egy idomos változat képe is, a kettő között feltehetően az idom a fő különbség. Kicsit belenagyítva aztán feltűnik pár apróság, például a sportmotor magasabbra húzott kipufogója - és ha a részleteket valóban átviszik a szériagyártásba, az egyik legvagányabb utcai sportgép lesz a piacon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.